ESSENZA Flore Balsam Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Flore Balsam Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Welkom bij Majestic Bloom. Dit thema staat voor hoop, voor groei, voor oneindige dromen en voor rijkheid en verfijning. Het is een koninklijk thema in alle opzichten; stoffen, prints én kleurgebruik. Decoreer je huis rijk en royaal met de prints uit dit thema en waan je even als Jane Austen in Pride & Prejudice, maar dan anno 2022.

ESSENZA Maere Comforting greenESSENZA Maere Comforting green
Woonaccessoires Majestic BloomWoonaccessoires Majestic Bloom

Breng comfort en elegantie in huis

De groenen en blauwen in dit kleurenpallet stralen comfort en elegantie uit. Uitgevoerd in de mooiste prints, brengt dat de collectie naar een hoger niveau. Majestic Bloom heeft het allemaal! 

Ophelia Midnight swimOphelia Midnight swim

 

Ontdek meer collecties

Lavish AffairLavish Affair

 

Lavish Affair

We zweven op een roze wolk richting de herfst. Met een vleugje lila, bright terra, lekker veel roze en hier en daar een contrasterende tegenhanger als donkerblauw of pea green. Dit hoofdstuk ademt allure en heeft alles waar ons hart sneller van gaat kloppen. Het einde van de zomer is nabij, de romantiek riekt. Het is tijd voor een Lavish Affair.

Modern AntiquesModern Antiques

 

Modern Antiques

Dit thema leest als een antiek sprookje. Rustgevende kleuren en aardse tinten die ons allemaal doen verlangen naar vervlogen tijden. Terwijl het buiten kouder wordt en de dagen korter lijken te duren, maken we het onszelf binnen behaaglijk. Met sjieke prints in de mooiste natuurlijke kleuren. Dit hoofdstuk, Modern Antiques, is tijdloos mooi.