ESSENZA Furry Leather brown Poef 40 x 40 x 43 cmESSENZA Furry Leather brown Poef 40 x 40 x 43 cm

Dé zachtste fake fur woonitems van ESSENZA: Furry. In onze collectie vind je Furry sierkussens, nekrollen, plaids én poefs in stijlvolle kleuren en met een aaibare touch. Haal nu jouw eigen Furry musthaves in huis!

Furry: de perfecte accessoires voor het najaar

De Furry items zijn gemaakt van ultrazachte fake fur met een extreem hoog aaibaarheidsgehalte en zijn daarmee dé perfecte accessoires om lekker tegenaan of onder weg te kruipen. Onze fake fur kussens en plaids kende je misschien al, maar heb je de Furry rolkussens en poefs al gezien? Ontdek de gehele collectie in al zijn kleuren, inclusief smakelijk chocoladebruin en rijk burgundy om jouw interieur deze herfst een waanzinnige twist geven.

ESSENZA Furry Leather brown Poef 40 x 40 x 43 cmESSENZA Furry Leather brown Poef 40 x 40 x 43 cm
ESSENZA Furry Burgundy Sierkussen 50 x 50 cmESSENZA Furry Burgundy Sierkussen 50 x 50 cm
ESSENZA Furry Chocolate Plaid 150 x 200 cmESSENZA Furry Chocolate Plaid 150 x 200 cm
ESSENZA Furry Mosgroen Rolkussen 22 x 50 cmESSENZA Furry Mosgroen Rolkussen 22 x 50 cm

Til je bedstyling naar een hoger level met Furry

Heb jij een prachtig dekbedovertrek op bed liggen en ben je op zoek naar zachte, effen accessoires om jouw bedstyling mee te perfectioneren? Furry is what you need! Met de zachte sierkussens, plaids en rolkussens van fake fur til je jouw bedstyling naar a whole new level! Zet nog een prachtige Furry poef aan de zijkant van je bed ét voilà: perfection!

Dé allerzachtste Furry combinaties

De Furry woonaccessoires zijn door de effen look en uitgebreide kleurenrange eigenlijk met alles te combineren. Wil jij dit najaar een extra warm en cosy bed? Combineer de Furry items dan met een katoen flanellen dekbedovertrek. Het zachte flanel wordt gemaakt van 'gewoon' katoen, maar wordt opgeruwd, waardoor het zacht, wollig én lekker dik aanvoelt. Ideaal voor de winter! In combinatie met de zachte Furry sierkussens, rolkussens en plaids slaap je als nooit tevoren.