ESSENZA Scarlett Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Scarlett Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Waarom kleur een belangrijke sfeermaker in je slaapkamer is, kunnen we niet genoeg benadrukken. Een kleur kan namelijk net het verschil in je slaapkamer maken. Maar welke kleur kies je dan? Kies je voor een kleur die past bij het seizoen of ga je voor een van je lievelingskleuren? Wij helpen je een handje met mooie voorbeelden. Beken kleur!

Roze: een zachte, volwassen kleur

De kleur roze comes in different shades en wij zijn fan van iedere tint. Van pastelroze tot oudroze, alle roze tinten creëren een unieke, romantische sfeer in je slaapkamer. Roze beperkt zich niet alleen meer tot de meisjeskamer, maar is ook als 'grown-up' kleur goed toe te passen in iedere kamer. Grown-up roze voelt zich overal thuis, dus ook bij jou!

De kleur roze du moment: Woodrose. Woodrose is een zachte, poederroze tint, die tegen het oudroze aan ligt. Deze volwassen roze tint is perfect voor in huis, want de kleur heeft een kalmerende werking. Go Woodrose en bekijk hier al onze items in deze warme kleur!

ESSENZA Belen Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Belen Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Eleanor Woodrose Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Eleanor Woodrose Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Aurelie Darling pink Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Aurelie Darling pink Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Groen: de 'still going strong' kleur

We hebben het al vaker benoemd: groen is here to stay. Donkergroen zorgt voor warmte, werkt ontspannend en heeft een elegante uitstraling en is daarmee dé perfecte kleur voor in de slaapkamer. Donkere groentinten komen het mooiste tot hun recht in combinatie met geeltinten als goud en mosterd of met andere groene tinten. Choose green!

Op zoek naar meer items met trendkleur groen? Ontdek het hier!

ESSENZA Filou Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Filou Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Isabelle Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Isabelle Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Marc O'Polo Sollia Sage green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Sollia Sage green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Geel: dé kleur voor summer chic!

Wow, geel blijft ons verbazen. En we vallen misschien wat in herhaling, maar wie warmte en een chique sfeer wil creëren in huis: just add a touch of yellow. Geel staat voor de zomer, de zon en voor plezier en daarmee heb je het 'warmte' element helemaal te pakken. Voor een echt chique sfeertje kies je voor een goudgele tint en voor gouden details als sierkussens met gouddraad, kandelaars of spiegels. Goud tackyNot at all. Goud laat veel kleuren juist stralen en met name geeltinten komen nu pas echt goed uit de verf.

ESSENZA Filou Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Filou Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Rosalee Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Rosalee Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Verdi Okergeel DekbedovertreksetESSENZA Verdi Okergeel Dekbedovertrekset

Blauw: zomers blauw en nachtblauw voor een koele touch

Blauw werkt rustgevend en is de kleur van verkoeling. Niet gek dat deze kleur zo mooi tot z'n recht komt in de slaap- en badkamer. Blauw wordt in veel verschillende woonstijlen toegepast. Met name in het industriële interieur zie je veel koele blauwtinten die de strakke lijnen en materialen als staal, metaal en beton verzachten. Met het elegante nachtblauw (donkerblauw) kun je ook alle kanten op: op de muur in de vorm van een likje verf, in meubels als een fauteuil of bank en in woondecoratie. Nachtblauw geeft eigenlijk direct een chique touch en staat garant voor een elegant sfeertje.

Blauw is dus écht een topkleur voor in je slaapkamer. Rustgevend, trendy, chic en stijlvol. Wat wil je nog meer?

ESSENZA Diem Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Diem Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA June Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA June Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Minte Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Minte Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

 

Kortom, keuze genoeg. Welke colour confession maak jij?