ESSENZA Filou Olive DekbedovertreksetESSENZA Filou Olive Dekbedovertrekset

Breng ook in het najaar het zonnetje in huis met de trendkleur geel! Van oker tot mosterd en goudachtig geel... Warme geeltinten zijn helemaal hot en geven je interieur een vrolijke colour boost. Ga voor een warme en superstijlvolle combinatie met donkergroen. Of combineer met poederroze voor een zoete colour block in huis.

The yellow party is on

In 2018 bestond ESSENZA 30 jaar en dat vierden we groots! En wat is een feestje zonder VIP's? We verrasten jullie met een extra mooie najaarscollectie vol warme trendkleuren. Een speciaal ontworpen dessin voor deze verjaardag is de ESSENZA Fleur Golden Yellow (helaas uitverkocht):

 

ESSENZA Fleur Golden YellowESSENZA Fleur Golden Yellow
ESSENZA Fleur Golden YellowESSENZA Fleur Golden Yellow

Green loves yellow // colourblock

Dat geel en groen mooi samen gaan, dat wisten we al een tijdje, maar oker- en goudgeel en pine green sluiten pas echt perfect op elkaar aan! De diepe groene tint is de ultieme tegenhanger van een felle gele kleur. Onze groene sierkussensplaids en spreien creëren dat mooie contrast. Wil je het nog iets chiquer? Dat kan! Met onze woonaccessoires geef jij je woon- of slaapkamer 'a touch of elegance'.

ESSENZA Isabelle Forest green Cushion large 40 x 90 cmESSENZA Isabelle Forest green Cushion large 40 x 90 cm
ESSENZA Billie Dark Green Plaid 150 x 200 cmESSENZA Billie Dark Green Plaid 150 x 200 cm