Moments Porselein Earth red Moments Porselein Earth red

Marc O'Polo is een ster in het combineren van ambacht en prachtig functioneel design en dat is goed te zien in de Moments servies collectie. Ontdek de items nu en til je tafelstyling naar een hoger niveau!

Scandinavian Simplicity

Stijlvol, Scandinavisch en minimalistisch - dat zijn de keywords die de Moments servies collectie het beste omschrijven. Het servies is hand gemaakt van hoogwaardig porselein en combineert design en functionaliteit op perfecte wijze. De geribbelde buitenkant is mat en de binnenkant van de porseleinen items is afgewerkt met een glossy finish. Kies uit de kleuren soft grey, chalk white, olive green, earth brown en antraciet en zet casual kunstwerkjes op tafel voor ieder moment.

 

Een greep uit de Moments collectie

Er is niets fijners dan dineren aan een prachtig gedekte tafel met porselein waar je u tegen zegt! Bekijk hier enkele items uit de Moments collectie en laat je verleiden door tijdloze designs.

 

Moderne tafelstyling voor mooie momenten thuis

Het Moments servies van Marc O'Polo komt nog mooier tot z'n recht door de dinertafel af te stylen met het tafeltextiel van Marc O'Polo. De tafelkleden, tafellopers, placemats en servetten uit deze collectie hebben een natuurlijke, casual look met een moderne touch!