ESSENZA Fleurel Wijnrood Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleurel Wijnrood Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Brrr.. het is altijd weer even wennen, die koude nachten. Als jij het ook zo moeilijk warm krijgt in bed, dan biedt een flanellen dekbedovertrek uitkomst. Flanel is lekker dik en superzacht en zorgt ervoor dat jij er deze winter - zelfs tijdens de allerkoudste nachten - lekker warmpjes bij ligt. 

Zacht, wollig en lekker warm

Met een dekbedovertrek van katoen flanel houd je de kou gemakkelijk buiten je bed. De zachte stof past zich direct aan je lichaamstemperatuur aan en houdt de warmte de hele nacht vast. Een flanellen dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het verschil met gewoon katoen is dat flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat geweven is in een linnen- of keperbinding. Daarna wordt de flanellen stof nog geruwd waardoor het zacht, wollig en lekker dik aan gaat voelen; ideaal voor de winter.'Katoen flanel is perfect voor echte koukleumen'


Wat zijn de kenmerken van flanel?

De zachte flanellen stof past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan, waardoor je bed al snel lekker warm aanvoelt. De dikte van de stof zorgt er bovendien voor dat hij de warmte de hele nacht vasthoudt. Perfect voor koude herfst- en winternachten dus! Doordat flanel gemaakt is van 100% katoen blijft het wel ademen en drijft het vocht goed af.


Hoe was je flanel?

Je mag een flanellen dekbedovertrek gewoon in de wasmachine op maximaal 60 graden wassen. Fijn hè! Op lagere temperatuur mag ook. Je dekbedovertrek wordt dan ook schoon én het is beter voor het milieu. Het kan ook prima in de droogtrommel, maar voor een gladde, kreukloze look, kan je het het beste uithangen.Heerlijk warme
spreien

Flanellen dekbedovertrek op je bed maar nog steeds te koud? Onze prachtige plaids geven extra warmte én maken de look compleet!