ESSENZA Xava Aurelie korte broek MESSENZA Xava Aurelie korte broek M

Yay! De sale is weer van start gegaan. Pak je laptop, smartphone of tablet er bij en ga er maar eens goed voor zitten. De sale zit boordevol fantastische producten die je nu met hoge kortingen shopt! Wij showen je onze favorieten.

ESSENZA Isa Famke nachtjapon blauw MESSENZA Isa Famke nachtjapon blauw M

De bloemenprint van dit prachtige Famke jurkje spat van de bijzonder mooie blauwe ondergrond af, maar dat is niet het enige mooie aan dit fijne item. Het jurkje is namelijk gemaakt van LENZING™ ECOVERO™: een milieuvriendelijk alternatief voor viscose dat wordt gemaakt van hout uit hernieuwbare en gecertificeerde bossen in Europa. Deze stof is soepel, luchtig en draagt heerlijk comfortabel. Nu in de sale van 49,95 voor 34,97!

ESSENZA Isa Aurelie nachtjapon blauw MESSENZA Isa Aurelie nachtjapon blauw M

Dit ijsblauwe Aurelie nachtjurkje is bijzonder: het dessin is namelijk geïnspireerd op het achttiende-eeuwse Toile de Jouy: deze stof werd door een textieldrukker vlakbij Versailles bedrukt met romantische taferelen van het landleven, historische gebeurtenissen of Bijbelse voorstellingen. Mooi toch? Dit jurkje is ook gemaakt van LENZING™ ECOVERO™ en valt licht en soepel om je lichaam. Nu in de sale van 49,95 voor 34,97!

ESSENZA Isa Famke nachtjapon rose MESSENZA Isa Famke nachtjapon rose M

Dit Isa Famke nachtjurkje in een beeldschone rozetint is versierd met de allermooiste bloemen. Deze uitbundige bloemen zijn geïnspireerd op het werk van niemand minder dan de Hollandse Meesters en geven daarmee een kunstige touch aan dit item. Dit nachtjurkje is gemaakt van LENZING™ ECOVERO™, een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere viscose. Nu in de sale van 49,95 voor 34,97!

ESSENZA Isa Giulia nachtjapon rose MESSENZA Isa Giulia nachtjapon rose M

Dit Giulia nachtjurkje is een lust voor het oog, maar niet alleen door de rozetint. Het verhaal achter de print speelt hierbij ook zeker een rol. Maar liefst twee eeuwen terug werd dit dessin met de hand geschilderd in een weverij in Noord-Frankrijk en verwerkt op tafellopers. ESSENZA bracht de print weer tot leven en versierde er onder andere dit beeldschone jurkje mee. Très romantique! Nu in de sale van 49,95 voor 34,97!

Stijlvolle woonaccessoires voor een update van je woonkamer met flinke kortingen

Is jouw interieur ook weer onderhevig aan een kleine update? Realiseer deze update met de stijlvolle woonaccessoires van ESSENZA. Veel van onze prachtige woonaccessoires vind je nu in de sale en bestel je met mooie kortingen. Neem eens een kijkje bij onze elegante sierkussenswarme spreien of andere items met een originele print of in een verrassende kleur. Let's shop till you drop!