ESSENZA Charlize Cashew Plaid 135 x 170 cmESSENZA Charlize Cashew Plaid 135 x 170 cm

Een onmisbaar item op je bed of op de bank; spreien en plaids zijn dé accessoires van het najaar. Plots heb je dat beetje extra warmte nodig, en laten wij daar nou net dé perfecte items voor hebben!

Prachtig én praktisch

Plaids en spreien houden je niet alleen heerlijk warm tijdens het najaar maar staan ook nog eens fantastisch op je bed of op de bank. Want zeg nou zelf, heb jij niet ook altijd al een dubbel zo goede reden willen hebben om een prachtig accessoire voor je huis uit te zoeken?

Top 5 spreien en plaid 

Een heerlijk zachte textuur, weelderige print of juist een mooie uni? ESSENZA HOME zet de 5 mooiste spreien en plaids voor je op een rijtje:

ESSENZA Claire Indigo blue Plaid 135 x 170 cmESSENZA Claire Indigo blue Plaid 135 x 170 cm

1. Claire Indigo

Wanneer je van blauwtinten en bloemen houdt, is dit de perfecte plaid voor jou! De indigoblauwe kleur dient als een prachtig canvas voor de waanzinnige bloemenprint van deze velvet plaid.

ESSENZA Maily Olive Sprei 180 x 265 cmESSENZA Maily Olive Sprei 180 x 265 cm

2. Maily Olive

Bloemen & velvet: dé perfecte combinatie. De Maily sprei is een echte hit voor op bed en/of de bank! De print, bestaande uit diverse olijfgroene bloemen, komen prachtig tot hun recht tegen de zachte ondergrond.

ESSENZA Charlize Cashew Plaid 135 x 170 cmESSENZA Charlize Cashew Plaid 135 x 170 cm

3. Charlize Cashew

Ben je op zoek naar een plaid met een Oosters tintje? Dan heb je hem nu gevonden. Deze velvet plaid in een warme cashewkleur heeft een schitterende print van Japanse bloemen. Go Japandi!

Rhodes Café noir PlaidRhodes Café noir Plaid

4. Rhodes Café noir

Onze Rhodes plaid in Café noir heeft de best of both worlds. De print is in uni op de plaid geborduurd en zorgt daarmee voor een subtiel kunstwerkje waar je uren naar kan blijven kijken. Een echte klassieker voor bij je thuis!

ESSENZA Teddy Vanilla Plaid 150 x 200 cmESSENZA Teddy Vanilla Plaid 150 x 200 cm

5. Teddy Vanilla

Over best of both worlds gesproken: teddy en velours in één plaid, dat moet toch bijna een droom zijn? Onze Teddy plaid heeft het! Hij is extreem knuffelbaar, super zacht en helemaal on trend, mede door de prachtige vanillekleur.

Ontdek ook de mooie plaids van Marc O'Polo