Behind the Print - Giulia

  Het Giulia-design laat zien hoe buitengewoon het gewone kan zijn: ESSENZA heeft zich voor deze prachtige print laten inspireren door een heel gewoon voorwerp – kun je raden wat het is?Lees alles over dit bijzondere dessin hier:
  ESSENZA Giulia Rose

  De schoonheid van het alledaagse

  Wanneer je thuis op de bank of aan de keukentafel zit en even stilstaat om in alle rust de dingen om je heen te bekijken, wordt het al gauw duidelijk: je bent omringd door schoonheid.

  Ieder object en ieder voorwerp heb je bewust en met grote zorg uitgekozen om hoe het eruit ziet, om hoe het voelt, om hoe het zit of om hoe het in je huis staat. En toch, na een tijdje – als het nieuwe er vanaf is – zie je niet meer dagelijks en bewust de schoonheid in al die dingen.

  Het Giulia-design laat zien hoe buitengewoon het gewone kan zijn: ESSENZA heeft zich voor deze geweldige print laten inspireren door een heel gewoon voorwerp: een tafelloper.

  Dit ontwerp dateert echter uit een tijd toen "ontwerpers" nog schilders waren en tafellopers niet in een fabriek maar in een weverij werden gemaakt. En de vintage look van deze print? Dat komt door het feit dat het patroon ook echt vintage is!

  Detail van de handgeschilderde gouache
  Detail van de handgeschilderde gouache

  De inspiratie voor dit patroon komt van een handgeschilderde gouache (een schilderij met dekkende waterverf), dat oorspronkelijk bedoeld was als tafelloper. Deze tafellopers werden aan het eind van de 18e eeuw gemaakt door de weverij "Vanoutryve" in het noorden van Frankrijk.

  ESSENZA zag de schoonheid van dit ontwerp en heeft het in haar collectie opgenomen. Hier komen oud en nieuw mooi samen: dankzij het gebruik van digitale druktechnieken is de afdruk haarscherp en is het vakmanschap van het originele schilderij duidelijk zichtbaar.

  ESSENZA Giulia Accessoires

  Het verleidelijke Giulia-dessin is het middelpunt van onze Un Été Passionné-collectie en straalt pure romantiek uit. De ornamenten en tere roosjes van deze print schitteren in de meest sensuele roze en rode tinten en vormen samen een heel bijzonder patroon.

  Kijk eens goed om je heen, wees bewust van de schoonheid van alles in je omgeving. Want wie weet welke andere inspiraties daar verborgen liggen?

  Pssst: Ben je helemaal verliefd op dit patroon maar op zoek naar wat koelere kleuren? Ontdek ook alle giulia Items in ijsblauw! En kun je nou écht geen genoeg krijgen van dit dessin? Met deze homewear items met deze homewear items haal je de print zelfs naar je garderobe!

  ESSENZA Giulia Roseval Homewear
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2021 ESSENZA HOME