Vloerkleden

Met de elegante en hippe vloerkleden van ESSENZA haal je een echte eyecatcher in huis. De trendy vloerkleden zijn gemaakt van zachte velours en versierd met de allermooiste prints. Kies jij voor uitbundige bloemen, een wilde dierenprint of een schitterend modern patroon? Ontdek onze uitgebreide collectie karpetten en bestel ze direct online.

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Vloerkleden shoppen?

Heb jij al een mooi vloerkleed in huis? Zo niet, get yours now, want een vloerkleed is een absolute musthave voor in het interieur. Waarom? Omdat een vloerkleed je interieur voorziet van een stijlvolle update en ook om praktische redenen heel handig is. Een vloerkleed bakent namelijk een ruimte af en werkt ook nog eens geluiddempend.

Een vloerkleed bestel je niet zo maar, want waar ga je hem neerleggen, hoe groot moet het vloerkleed zijn, van welk materiaal wil je het vloerkleed hebben & welke kleur en print kies je? Er is genoeg om over na te denken, maar een ding is zeker: met een vloerkleed geef jij in een handomdraai een elegante update aan de ruimte waar je hem neerlegt.

Een vloerkleed kun je in meerdere ruimtes plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de eetkamer. Hoe stijlvol is het om een vloerkleed onder je eettafel te plaatsen? Zo baken je het eetgedeelte af en maak je er echt een fijne plek van om lekker lang te tafelen.

Vanzelfsprekend is een vloerkleed een echte must in de woonkamer. Hoe groot of klein je living ook is, met een vloerkleed kleed je je inrichting helemaal aan. Zo geef je je zitgedeelte volume door een vloerkleed onder de bank te plaatsen of creëer je van je fauteuil een gezellig plekje door er een klein vloerkleed onder te leggen.

Bovendien zijn wij dol op vloerkleden in de slaapkamer. Want wat is er fijner dan uit bed te stappen op een heerlijk zacht vloerkleed? Leg hem half onder je bed voor het mooiste resultaat. Wij zijn er over uit: een vloerkleed is een echte toevoeging voor het interieur!

Alle vloerkleedmaten

Vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse maten, maar de meest gangbare maten voor vloerkleden zijn de volgende:

Weet je niet welke maat vloerkleed je nodig hebt? Lees het in onze blogpost ‘Tips voor het kiezen van een vloerkleed met het juiste formaat.

Vloerkleed 180 x 240 cm

Met een groot vloerkleed van 180 x 240 centimeter geef je direct een nieuwe draai aan je interieur en creëer je een heel ander sfeertje. De rechthoekige vloerkleden van 180 x 240 cm zijn perfect om onder je sofa te leggen of om onder je eettafel te plaatsen. Kies je voor een mooie bloemenprint of ga je liever voor een speelse fantasierijke print?

Ben je wel op zoek naar een groot vloerkleed, maar dan in een rond formaat? Dan is een vloerkleed van met een diameter van 180 centimeter uiterst geschikt!

Gek op fluweel? Dan is een vloerkleed van fluweel dé perfecte keuze voor jou. De gladde en luxe stof geeft een rijk gevoel en met een bijzondere print stijl jij je ruimte helemaal af.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME