Toggle Nav User Search

Bestellen & betalen

Verzendkosten / Gratis verzending
Bij een besteding vanaf 75 euro (exclusief verzendkosten) betaal je geen verzendkosten voor een zending binnen Nederland en Belgïe. Is je bestelling lager dan 75 euro, dan betaal je een bijdrage van 4,95. De verzendkosten buiten Nederland en Belgïe zijn per land verschillend.

Registreren
Om alle klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dient er eenmalig een account te worden aangemaakt op ESSENZAHOME.NL. Inloggen kan met een geldig e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Gegevens in het account, zoals afleveradres en telefoonnummer, kunnen op elk moment gewijzigd worden.

Privacy registratie
ESSENZA HOME respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen. Voor meer informatie over ons privacy policy zie hier

Bestelling annuleren
Omdat het bestelproces van ESSENZA HOME volledig is geautomatiseerd, is het niet mogelijk om een betaalde bestelling te annuleren. De bestelling kan na ontvangst wel gratis aan ESSENZA HOME geretourneerd worden. Kijk hiervoor op de pagina retourneren.

Status bestelling volgen
Nadat ESSENZA HOME je bestelling heeft aangeboden bij de vervoerder, ontvang je een e-mail met daarin een link naar een "track- & tracenummer" van de betreffende vervoerder. Hier kun je zien waar het pakket zich bevindt.

Prijzen
Op de shop overview pagina worden bij producten de vanaf prijzen getoond. Deze prijzen zijn gebaseerd op de kleinst beschikbare maat van het gekozen artikel. Bij dekbedovertrekken wordt doorgaans de prijs van een 1-persoons dekbedovertrek weergegeven.

Prijzen worden getoond inclusief BTW en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt een gespecificeerd overzicht weergegeven. 

Veilig en eenvoudig betalen

ESSENZA HOME biedt meerdere betaalopties aan: iDeal (alleen Nederlandse rekeninghouders), PayPal en creditcard (Visa-, Mastercard en American Express). Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. De betrouwbare Payment Service Provider Adyen faciliteert het betalingsverkeer. Voor Nederland geldt dat u voor bestellingen van 75,- Euro en hoger geen verzendkosten betaalt.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Daarna klik je op de iDeal betaalknop en selecteer je de bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. iDeal wordt ondersteund door vrijwel alle Nederlandse banken. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 

Creditcard
Betalen met creditcard betekent dat de aankopen vaak extra verzekerd zijn. De creditcardmaatschappij kan extra kosten voor het gebruik van de kaart in rekening brengen. ESSENZA HOME zal geen extra kosten rekenen voor het gebruik van een creditcard. ESSENZA HOME accepteert de volgende creditcards: MasterCard, VISA en American Express. 

PayPal
Betaal makkelijk en snel met PayPal op de manier die voor jou prettig is. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.essenzahome.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. De limiet voor nieuwe klanten is standaard 250 euro. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betalen via telefoon of tablet
Wanneer je wilt betalen via een mobiele telefoon of tablet, zoals een iPad, dient het volgende ingesteld te worden op het apparaat: Accepteer cookies: altijd.

Handmatig betalen
In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om handmatig een bedrag aan ESSENZA HOME over te maken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden

Copyright © 2020 ESSENZA HOME