ESSENZA Filou Donkerblauw Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Filou Donkerblauw Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Imposante bloemdecoraties, levensgrote vogels en oudhollandse elementen. Dit najaar brengt ESSENZA haar inspiratiebronnen tot leven in de fotografie! Neem een kijkje achter de schermen bij onze fall/winter ’19 campaign shoot en laat je zintuigen prikkelen.

Behind the Scenes at ESSENZA FALL/WINTER '19 Campaign Shoot

Met bloemen en dieren brengen we de dessins tot leven

Wat is er nu mooier dan je belangrijkste inspiratiebronnen driedimensionaal terug laten komen in je fotografie! Bloemen, dieren en verschillende elementen uit het Nederlandse erfgoed brengen de dessins van ESSENZA tot leven in deze bijzondere fotoserie.

De imposante bloemdecoraties - gemaakt door niemand minder dan floral designer A.P Bloem - creëren een dromerige, bijna surrealistische sfeer en zijn perfect afgestemd op de kleurenthema’s. En net zoals de Hollandse Meesters zo mooi bloemen en dieren combineerden in hun historische werken, combineerden wij onze bloemenkunst met levensgrote vogels en vlinders. Als een schilderij zo mooi!

Een knipoog naar de Gouden Eeuw

Met de opvallende portretfoto’s brengt ESSENZA een ode aan de Nederlandse heritage én aan de vrouw. De kanten kraag is een knipoog naar de klederdracht uit de Gouden Eeuw: historisch erfgoed in een hedendaags jasje!   

Portretten collectie FW2019Portretten collectie FW2019