ESSENZA Anneclaire Indigo blauw Poef 60 x 60 x 37 cmESSENZA Anneclaire Indigo blauw Poef 60 x 60 x 37 cm

De feestdagen staan voor de deur en wij hebben er zin in! Deze tijd van het jaar staat voor fonkelende lichtjes, veel en lekker eten en ultieme gezelligheid met familie en vrienden. Is het dit jaar jouw beurt om deze very important people te onvangen? Make sure dat je logeerkamer on point is, je genoeg zitplekken hebt en dat je woonkamer een warme, gezellige sfeer ademt. Hoe je dat doet? Wij helpen je op weg.

Geef de logeerkamer een uitnodigende, stijlvolle look

Blijven je gasten een nachtje slapen? Zorg er dan voor dat je logeerkamer on point is. Laat de logees slapen onder zacht beddengoed van het fijnste materiaal en stijl het beddengoed af met een aantal sfeervolle sierkussens. Zit de nacht erop? Laat je gasten zich omhullen in een warme, trendy badjas om de ochtend slow te beginnen en te genieten van een heerlijk kerstontbijt. Leg als laatste mooi badtextiel voor ze klaar, zodat ze na een verfrissende douche klaar zijn voor de volgende feestelijke dag!

ESSENZA Fleur Nightblue Badjas SESSENZA Fleur Nightblue Badjas S
ESSENZA Connect Organic Uni Groen Handdoek 70 x 140 cmESSENZA Connect Organic Uni Groen Handdoek 70 x 140 cm
ESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Voorkom te weining zitplekken met onze stijlvolle poefs

Er is niets vervelender dan zitplekken tekort komen. Met een poef creëer je gemakkelijk een extra zitplek en haal je tegelijkertijd een echte eyecatcher in huis. Deze interieur musthave haal je er gemakkelijk bij en zet je ook zo weer weg. Hét perfecte item voor de feestdagen! Kies voor een poef met onder andere een magische print of een schitterende bloemenprint. Allemaal gemaakt van superzachte fluweel of een aaibaar materiaal! Choose yours!

 

ESSENZA Scarlett Rozeval Poef 40 x 40 x 43 cmESSENZA Scarlett Rozeval Poef 40 x 40 x 43 cm
ESSENZA Furry Chocolate Poef 40 x 40 x 43 cmESSENZA Furry Chocolate Poef 40 x 40 x 43 cm

Stijl je woonkamer in winterse kerstsferen

Tijdens de feestdagen kan het flink koud zijn buiten en dit vraagt om een warm en knus huis. Steek de haard aan, maak het gezellig met kaarsjes en andere sfeerverlichting en vergeet natuurlijk de kerstdecoratie niet!

Woonaccessoires zijn minstens zo belangrijk om het binnen gezellig en aangenaam te maken. Decoreer je woonkamer met stijlvolle sierkussensvelvet vloerkleden en elegante, zachte plaids om je gasten die winterse gezelligheid te bieden waar de feestdagen om vragen.


ESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cm