ESSENZA Ophelia Plum wine Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Ophelia Plum wine Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Showstopper dit seizoen (oké lastig kiezen natuurlijk) is – tromgeroffel – de Ophelia! Want wie zegt nou niet volmondig JA tegen deze print? Deze print steelt overal de show. Dus wie wil uitpakken kiest Ophelia.

ESSENZA Ophelia Plum wine Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Ophelia Plum wine Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

De herfst-/wintercollectie '23 van ESSENZA

De herfst-/wintercollectie van ESSENZA is onder meer geïnspireerd op de Engelse Arts & Crafts-beweging, een stroming in kunst en industrieel design uit de laatste helft van de 19e eeuw. De collectie straalt een rijke elegantie uit. Het kleurenpalet is warm, fris en luxueus. 

Ophelia: geïnspireerd op de Arts & Crafts stroming

Ophelia is een van de sterren van onze lente/zomercollectie en is  het best te herleiden naar de de Arts & Crafts-beweging. De grote en kleine bloemen, takken en bladeren doen denken aan de prachtige prenten uit de 19e eeuw. De trendy kleurkeuze geeft het Ophelia-design een stijlvolle, eigentijdse uitstraling en herkenbaar voor ESSENZA. 

ESSENZA Ophelia Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Ophelia Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Prachtige prints geïnspireerd op de Ophelia

Wist je dat er vijf designs zijn die te herleiden zijn naar de Ophelia-print? Namelijk Juliette, Veron, Amelie, Felipa en natuurlijk Ophelia.

Ophelia zelf laat een allover herhaling zien met grote en kleine bloemen en takken met bladeren. Veron is hetzelfde als Ophelia maar dan in een handgetekende uitvoering. Felipa komt in een jacquard versie en laat een kleinere schaal van Ophelia zien in één kleur. De print van Juliette bestaat uit een takje van Ophelia en in het dessin van Amelie is een groot geplaatst ontwerp te zien, dat bestaat uit delen van Ophelia. Perfect voor wie houdt van een subtielere bloemenprint!

 

Shop jouw favoriet!

Ophelia is verkrijgbaar in zowel luxe donkere kleuren, als frisse zomerkleuren. Ondek de prachtige accessoires, dekbedovertrekken, en onze homewear met deze geweldige print!