ESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Wat is de mooiste look voor de slaapkamer? Wij selecteerden de 5 mooiste dekbedovertrekken van dit moment en lieten ons inspireren door de interieur- en woontrends van de lente/zomer van 2023. Met een dekbedovertrek uit deze top 5 maak je ongetwijfeld een stijlvolle keuze voor de slaapkamer.

1. Fela Sloe Blue

Dit dekbedovertrek van ESSENZA is bezaaid met handgetekende decoratieve bloemen. Geïnspireerd door de krachtige gestileerde bloemen uit de art nouveau tijd is dit een uniek item voor je interieur. En wist je dat de kleur sloe blue helemaal inspeelt op de trendkleuren van dit seizoen? De ‘Calming blueskleurtrend staat voor een optimistische en hoopvolle look in het interieur. Daarbij hebben blauw en groentinten een kalmerend effect op je gemoed. Als dát niet lekker slapen wordt?

ESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fela Sloe Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

2. Tove Green

De Tove van Marc O’Polo in Vivid green is echte eyecatcher voor de slaapkamer. En laat de kleur Vivid Green nou net dé trend van dit seizoen zijn. Een natuurlijke pop of colour. En dat is niet het enige natuurlijke, het dekbedovertrek is namelijk gemaakt van 100% enzymen gewassen GOTS-gecertificeerd katoen, wat betekent dat hij gemaakt is van biologisch katoen én duurzaam is geproduceerd. De enzymen wassing en hoge threadcount maakt hem extra soepel en zacht. Wil je een duurzaam statement maken in de slaapkamer? Dan is dit jouw favoriet!

3. Vicia Yellow Straw

De Vicia is een uniek stukje kunst voor in de slaapkamer. De print die prijkt op dit dekbedovertrek noemen we een paneelprint en is gebaseerd op een prachtige sprei uit het Rijksmuseum uit circa 1875. In de kleur Yellow Straw haal je een zonnige gloed in de slaapkamer waarmee je elke ochtend opgewekt wakker wordt. Gemaakt van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd katoen satijn is dit niet alleen een duurzame keuze, maar ook de fijnste om onder te slapen door de super zachte katoen satijn kwaliteit.

4. Phaedra Sahara Sun

Dit is er eentje om vrolijk van te worden. De Phaedra in Sahara Sun van ESSENZA bevat een rijke en vernieuwde compositie van verschillende onderdelen uit het Rijksmuseum. Het dekbedovertrek is bezaaid met klaprozen, peren, bramen sinaasappels, druiven en granaatappeltjes en doet heel zomers aan. Niet gek dus dat dit een van de favorieten is van die seizoen!

5. Guy White

Deze klassieker blijft elk seizoen weer een grote favoriet: het witte dekbedovertrek. Als je op zoek bent naar een wit dekbedovertrek dan is de Guy van niet voor niets een favoriete keuze. Gemaakt van het verstevigde materiaal Katoen renforcé is dit een ideale keuze voor de zomer én de winter. Het sterke materiaal gaat lang mee, voelt heel zacht aan én heeft een stoere licht verwassen look. Ben je op zoek naar een wit dekbedovertrek maar weet je nog niet zeker welke het moet worden? Ontdek hier alle verschillende witte dekbedovertrekken binnen het assortiment van ESSENZA HOME.

Dekbedovertrekken: collectie highlights