ESSENZA May Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA May Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Deze trend brengt rust en natuurlijkheid in je interieur. Matte kleuren en natuurlijke materialen toveren je huis om tot een oase van rust. Klinkt dat goed? Dat is het ook! Lees hier alles over de Modern Rustic trend:

Structuur

Hout, linnen, natuursteen: structuur is een belangrijk onderdeel van de Modern Rustic trend. Bij deze trend heeft behang een structuurtje, zijn muren niet meer glad gestukt en vieren tegels op zowel wanden als op de vloer een revival!

Textiel krijgt ook meer structuur door borduurwerk, jacquardpatronen of de keuze voor een natuurlijk materiaal als linnen.

Teade(s) - geïnspireerd op tegelpatronen

Het Teade(s) design verbind je misschien niet direct aan de Modern Rustic trend, maar dit handgeschilderde patroon is geïnspireerd op Italiaanse tegels en die spelen op hun beurt weer een rol in de Modern Rustic trend.

 

ESSENZA Teades Light leather Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Teades Light leather Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Teades Light leather Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Teades Light leather Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Verena Almost black Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Verena Almost black Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Zo pas je de Modern Rustic trend toe in je eigen huis:

  • Kies voor natuurlijke materialen. Tip: zoek op rommelmarkten of bij de kringloop naar rustieke, houten meubels, stenen tafels of accessoires.
  • Vergeet het ‘modern’ in Modern Rustic niet; combineer oud met nieuw. Stapel mooie boeken op een rustiek houten krukje, hang een moderne lamp op of versier je wand met een modern kunstwerk.
  • Ook qua textiel kies je in plaats van velvet en polyester voor lichtere materialen als linnen en katoen.
  • Houd de styling eenvoudig & natuurlijk en kies voor een kleurenpalet vol natuurlijke tinten. Denk aan tinten als wit, zand en warme bruinen.