ESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Dit najaar vindt ESSENZA inspiratie in een verrassende hoek: food! De wereldwijde interesse in eten groeit al jaren en is inmiddels een belangrijke trend in onze maatschappij. Food is duidelijk leading – ook in de wereld van design. ESSENZA combineert dit met een moderne vormgeving en inspiratie uit haar rijke, kunstzinnige verleden en creëert zo een unieke dialoog tussen food, interieur en kunst. Get ready for a taste of art!

Op zoek naar pure perfectie

Het proces van koken en ontwerpen lijkt veel op elkaar: we ontleden, blenden en experimenteren tot het eindresultaat gelijk staat aan pure perfectie. Zoals een chef klassieke, misschien wel vergeten recepten combineert met moderne technieken, mixen wij kunst en prints uit ons archief met nieuwe kleuren en patronen. Op zoek naar die ene magische combinatie en dat ultieme moment van betovering. Het resultaat? Een unieke home collectie die het interieur dit najaar een extra smaakvol sausje geeft!

Op zoek naar pure perfectieOp zoek naar pure perfectie
ESSENZA Florence Multi Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Florence Multi Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Van verleidelijk kersenrood tot krachtig denim blauw

Met een kleurenpalet van chocoladebruin, rabarber en kersenrood laat ESSENZA zien hoe verleidelijk de kleur van food kan zijn, terwijl krachtige blauwtonen als denim en indigo rust en frisheid in de collectie brengen. Cinnamonleather brown en andere frisse bruintinten zijn de ultieme brug tussen deze kleurgroepen en zorgen voor verrassende combinaties. Dat wordt blenden dit seizoen!

ESSENZA Lauren Cinnamon Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Lauren Cinnamon Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Anneclaire Cherry Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Rijke collectie woonaccessoires

ESSENZA maakt de collectie helemaal af met een rijke collectie aan woonaccessoires, uitgevoerd in de comfortabelste stoffen. Velvet sierkussens in verschillende soorten en maten, ultrazachte poefjes van fake fur, spectaculaire vloerkleden en fijne fluwelen dekentjes zorgen voor een nieuw gevoel van elegantie. Met recht de kers op de taart voor een warme sfeer in huis!


Uni’s en ingetogen prints als tegenhanger

Als reactie op deze rijke, uitgesproken prints komt ESSENZA – net als de modewereld – met een tegenhanger: in onze collectie vind je dit seizoen meer uni’s en ingetogen prints dan ooit. Ze brengen rust en balans in een tijd van snel veranderende en groeiende technologie en voldoen aan onze toenemende behoefte aan verbinding met de natuur. Zo kunnen we zorgeloos ontspannen en dagdromen te midden van zachte stoffen en een toned down kleurenpalet.

Uniek nieuw spanningsveld

Ook in dessins maakt ESSENZA verrassende combinaties. Klassieke elementen worden gekoesterd, uitvergroot en gecombineerd met een moderne vormgeving. Zo ontstaat er een uniek, nieuw spanningsveld en een betoverend mooie collectie. Behalve bloemenprints zien we rijke, ornamentele patronen, moderne strepen en klassieke ruiten (op warm katoen flanel!). Ook de trendy polkadot krijgt dit seizoen alle aandacht op de achterzijde van onze dekbedovertrekken.

ESSENZA Lauren Cinnamon Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Lauren Cinnamon Dekbedovertrekset 240 x 220 cm