ESSENZA Julia Denim Blue SpreiESSENZA Julia Denim Blue Sprei

Ook tijdens de zomermaanden is een stijlvolle sprei of plaid onmisbaar. Deze items zijn de finishing touch voor jouw summer vibe interieur en geven je warmte wanneer de temperatuur 's avonds daalt.

Ophelia, Fleur of toch de Furry?

In onze collecties vind je beeldschone spreien en plaids voor iedere interieurstijl. Kies voor voluptueuze bloemen met de Fleur of de Filou sprei: beide ultra-chic en fluweelzacht! Ga je liever voor een uni exemplaar? Dan is de Furry - het allerzachtste plaid uit de ESSENZA collectie - in al haar beeldschone kleuren dé perfecte keuze. Voor welke sprei of plaid kies jij? Bekijk hieronder de meest populaire opties of neem een kijkje in de hele collectie.

ESSENZA Ruth Balsam Sprei 180 x 265 cmESSENZA Ruth Balsam Sprei 180 x 265 cm

Ruth Sprei Balsam

Omring jezelf met zachtheid met dit knuffelbare dekentje. Omdat het op verschillende punten in dezelfde kleur subtiel is ingestikt, heeft het ook nog eens een glamourous look!

ESSENZA Lisa Silk Sprei 270 x 265 cmESSENZA Lisa Silk Sprei 270 x 265 cm

Lisa Sprei Silk

Geef je meubels een lente-achtige update met de Lisa sprei met een heerlijke, zomerse print vol citroenen, bloeiende bloemen en her en der een vogel. Met de Lisa haal je het zonnetje in huis! 

ESSENZA Ophelia Midnight swim Sprei 180 x 265 cmESSENZA Ophelia Midnight swim Sprei 180 x 265 cm

Ophelia Sprei Midnight

Deze sprei steelt overal de show; of je 'm nu op je bank neerlegt of op bed. Eigenlijk alles in deze print gooit hoge ogen. Dus wie wil uitpakken, gaat voor Ophelia.

ESSENZA Fleur Grijs Sprei 180 x 265 cmESSENZA Fleur Grijs Sprei 180 x 265 cm

Fleur Sprei Grijs

Our all-time favourite print: de Fleur! Deze beeldschone print is nu ook verkrijgbaar op een lichtgrijze sprei. Wie wil er nou geen zee van bloemen in het interieur? Wij zouden het wel weten...

ESSENZA Furry Chocolate Plaid 150 x 200 cmESSENZA Furry Chocolate Plaid 150 x 200 cm

Furry Plaid Chocolate

Dit elegante fake fur plaid in trendy chocoladebruin geeft een hippe uitstraling aan ieders interieur. Drapeer hem als eyecatcher over je bank of bed en sla hem lekker om je heen.

ESSENZA Billie Frosty mint Sprei 180 x 265 cmESSENZA Billie Frosty mint Sprei 180 x 265 cm

Filou Sprei Shell brown

Met deze velvet sprei in een warme aardetint haal je de natuur in huis! Niet alleen de bruintint is all about nature, maar ook de beeldschone, kleurrijke bloemen geven je een 'buitengevoel'.

Maak het af met de stijlvolle sierkussens van ESSENZA