ESSENZA StrandlakensESSENZA Strandlakens
We kunnen niet wachten tot de dagen weer langer en lichter worden en de temperatuur hoger. Want dat betekent maar 1 ding: strandspullen bij elkaar zoeken, parasol klaarleggen, koelbox inpakken en hoppa, op naar het strand. Of shinen bij de pool, dat kan natuurlijk ook. Want als je dan toch ergens je handdoekje moet neerleggen dan liever in stijl.

 

En wie niet zo’n waterrat is of de zee toch nog net iets te fris vindt: die blijft toch lekker op z’n handdoekje liggen. Zonnebrand: check. Bikini: check. Strandlaken: check. Met deze duurzame strandlakens krijg je binnen een handomdraai de zomer in je bol!

Doe maar duurzaam

Met deze beeldschone strandlakens steel jij gegarandeerd de show op het strand of aan het zwembad. Deze ESSENZA strandlakens zijn duurzaam geproduceerd. Dat betekent dat er 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen is gebruikt en het op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier geproduceerd is. De strandlakens zijn stevig, vochtabsorberend en milievriendelijk. Tevens voldoen de producten aan de Oeko-Tex Standard 100, zijn ze vriendelijk voor je huid en wasbaar op maximaal 60 graden.

Je herkent deze strandlakens in de shop aan het duurzaamheidslabel. Pssst: shop hier ons andere duurzame textiel zoals beddengoedtafellinnenbadhanddoeken en homewear.

ESSENZA Feija Multi Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Feija Multi Strandlaken 100 x 180 cm

Nieuw: Feija strandlakens

Fan van strepen? Dit jaar kun je er fancy mee shinen op het strand. Het Feija strandlaken is verkrijgbaar in twee mooie kleurvarianten. Als dat geen fijne zomer wordt...

Nieuw: June strandlakens

Het maakt niet uit welke van de twee geweldige kleuren je kiest: Het June strandlaken brengt exotische bloemenpracht naar het strand!

Ticket to the tropics

Ook al gaan we dit jaar misschien niet zo ver van huis op reis: met strandlaken Catherine haal je die tropische vakantiesfeer met gemak naar het Hollandse strand/zwembad/je achtertuin. De voorkant is van heerlijk zacht katoen velours en de achterkant is van badstof. Zo lig je net wat zachter op dat strand- of luchtbedje.Verkrijgbaar in drie prachtige zomerse kleuren lila, koraal en mosterdgeel.

ESSENZA Catherine Mosterdgeel Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Catherine Mosterdgeel Strandlaken 100 x 180 cm
ESSENZA Catherine Coral Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Catherine Coral Strandlaken 100 x 180 cm
ESSENZA Catherine Lila Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Catherine Lila Strandlaken 100 x 180 cm

Fabulous Fabienne

Hoe betoverend wil je het hebben? Dit fantastische zigzagpatroon is in één woord onweerstaanbaar. De gestreepte boorden maken het geheel af. Nu aan jou de keus voor welke kleur je gaat. Het duurzame strandlaken Fabienne is namelijk verkrijgbaar in maar liefst 3 prachtige kleuren: mosterdgeel, koraal en blauw graniet. Welke betoverende variant is jouw favoriet?

ESSENZA Fabienne Mosterdgeel Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Fabienne Mosterdgeel Strandlaken 100 x 180 cm
ESSENZA Fabienne Coral Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Fabienne Coral Strandlaken 100 x 180 cm
ESSENZA Fabienne Blue granite Strandlaken 100 x 180 cmESSENZA Fabienne Blue granite Strandlaken 100 x 180 cm