ESSENZA Maily Olive DekbedovertreksetESSENZA Maily Olive Dekbedovertrekset

Dit najaar staat helemaal in het teken van food en daarin mag de rijke kleur van olijven natuurlijk niet ontbreken! Deze tint is een echte klassieker in de groentinten en speelt de hoofdrol op het betoverende Maily dessin. Lees hier meer over deze super elegante print.

De bloemen in het Maily dessin zijn geïnspireerd op een bloemstilleven van de Nederlandse schilder Georgius Jacobus van Os, dat hij ergens tussen 1820 en 1861 schilderde. De vaas met onder andere anjers, viooltjes en dahlia's doet impressionistisch aan en straalt pure elegantie uit.

ESSENZA Maily Lauriergroen Dekbedovertrekset 200 x 220 cmESSENZA Maily Lauriergroen Dekbedovertrekset 200 x 220 cm

De appel valt niet ver van de boom

Georgius Jacobus van Os is de zoon van schilder Jan van Os en Susanna de la Croix, die ook schilder was. Ze hebben hun creatieve talenten duidelijk aan hun kinderen overgedragen!

Net zoals de familie van Os is ESSENZA HOME een creatief familiebedrijf met Nederlandse roots. Hier wordt het talent en de kennis dagelijks overgedragen van vader op dochters, die samen de nieuwe generatie van ESSENZA vormen. Het stilleven van Van Os symboliseert de schoonheid die hieruit voort kan komen.

ESSENZA Maily Olive Dekbedovertrekset 200 x 220 cmESSENZA Maily Olive Dekbedovertrekset 200 x 220 cm
ESSENZA Maily Lauriergroen DekbedovertreksetESSENZA Maily Lauriergroen Dekbedovertrekset

Olijfgroen dekbedovertrek met bruine accenten

De bruintinten van dit seizoen zijn prachtig te combineren met de rijke olijfgroene tint van het Maily dekbedovertrek. Laat je inspireren door onze styling waarbij we het lichte dekbedovertrek combineren met zachte accessoires in chocolade- en kaneelbruin:

ESSENZA Maily Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maily Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Olijfgroen als prachtig contrast

Deze herfst spelen bruintinten als chocoladebruin en café noir de hoofdrol in onze collectie. Ze stralen tijdloze, moderne luxe uit en geven het interieur een prachtige herfsachtige uitstraling!

De olijfgroene bloemen in het Maily design spatten van de ecrukleurige ondergrond af en vormen een fris contrast met de donkere bruintinten. Très chic! 

ESSENZA Maily Olive PlaidESSENZA Maily Olive Plaid
ESSENZA Maily Olive SierkussenESSENZA Maily Olive Sierkussen
ESSENZA Maily Olive Plaid 240 x 100 cmESSENZA Maily Olive Plaid 240 x 100 cm

Ontdek alle Maily accessoires: