Neue Kollektion: Deep BalanceNeue Kollektion: Deep Balance

Stap binnen in een wereld van evenwicht en verfijning. Ontdek hoe blauw- en groentinten een rustgevende harmonie creëren, terwijl levendige kleuraccenten een vleugje optimisme toevoegen. Nightblue brengt diepte en detail, en neutrale tonen zorgen voor balans en tijdloze elegantie.

ESSENZA Ophelia Hazy Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Ophelia Hazy Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Woonaccessoires Lavish AffairWoonaccessoires Lavish Affair

De kleuren & prints

Dit thema staat voor evenwicht. Blauwtinten zoals powder blue en imperial blue en groenen zoals reef green en comforting green zorgen voor een rustige mentale impact en een vertrouwd gevoel. Binnen dit thema zetten kleine kleuraccenten van Lemongrass, Soft Chambray en Cobalt Blue de toon. Deze kleuren geven een gevoel van optimisme in dit verder kalme en natuurlijke kleurenpalet.

Nightblue krijgt podium in een tonale print en met ambachtelijke details zoals broderie anglaise. Deze combinaties zorgen voor allure en dat voelt evenwichtig aan. We voegen neutrale tonen toe met beachwood white en oyster, en ook in de accessoires zie je neutrale kleuren terug. Print Karli biedt een kleurrijke uitschieter binnen het geheel. Deze rijkheid aan kleuren in combinatie met rustgevend reef green laten je gerust wegdromen.

 

Ontdek de Deep Balance collectie

 

Ontdek ook de Society of Harmony collectie