Nieuwe collectie: Illuminating GreenNieuwe collectie: Illuminating Green

Treed binnen in ‘Illuminating Green’: een weelderige wereld die je uitnodigt om even stil te staan. Hier ontvouwt zich een hoofdstuk dat de herstellende kracht van groen ademt: een toevluchtsoord voor je gemoed. Binnen een genuanceerd kleurenpalet tonen onze prints een kalmerende en rustgevende basis voor je interieur. Groentinten voeren de boventoon; zo brengen kleuren als easy green, mineral green en greenish een harmonieuze look aan in iedere slaapkamer. Vanilla en bone white fungeren als basis en hebben een etherische allure. Deze tinten symboliseren een nieuw begin: ze worden het canvas waarop onze dromen vorm krijgen en stralen een gevoel van zuiverheid en sereniteit uit.

Om de groene tinten onverwachtse, frisse accenten te geven, hebben onze designers gekozen voor blauwtint blue surf, het ontspannende mellow yellow en dreamy lilac voor de dromerige geest. Bright terra brengt een aardse toets aan in het geheel en  orange bloom werkt als echte mood booster.

ESSENZA Felipa Dusty green Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Felipa Dusty green Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Levine Vanille Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Levine Vanille Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Ontdek de prints uit het thema

Ook met deze collectie kun je je slaapkamer weer verrijken met prachtige prints. Noleste toont een rijkelijk gevuld canvas uitgevoerd in zachte, diffuse greenish kleurtonen waardoor rust wordt behouden. Ze laat je verdwalen in de prachtige details van haar unieke bloemenprint. De slingerende takjes met bloemen, bladeren en vruchten op de Levine print bevatten een nog zachter kleurenpalet en creëren rust door het herhaaldelijke patroon.

De vernieuwende fotoprint Annebella krijgt podium op de kleur vanilla, en laat zachte roze- en groentonen schitteren in deze ruim opgezette bloemenprint met lotussen, lelies, kersenbloemen, gestreepte camelia’s, Japanse pioenrozen en irissen. Als contrasterende uitschieter ademt print Imara zowel rust als kracht uit. Deze print symboliseert de impact van de natuur en laat zien dat stilstaan ook gepaard gaat met vooruitgang.

Voor iedereen die prints graag wil combineren en/of afwisselen met uni, biedt all time favorite Minte uitkomst. Dit seizoen komt het ultrazachte dekbedovertrek namelijk in de lentekleuren dusty green, bright terra en purple breeze. Mooi in combinatie met elkaar, maar ook zeker als tegenhanger bij een print.

ESSENZA Noleste Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Noleste Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Ficaria Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Ficaria Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Minte Purple breeze Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Minte Purple breeze Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Homewear

Verrijk je garderobe met onze voorjaars homewear, niet alleen geschikt om binnen te dragen maar ook zeker mooi voor buitenshuis. Matching pakken in één print zijn nog steeds erg populair, en zijn ook stijlvol te dragen met een goede sneaker, hak of elegante sandaal bij warmer weer. Kies voor de Mare Imara lange broek en combineer deze met de bijpassende Poppy Imara top met korte mouw. De broek is tevens mooi te stylen met een donkere top. De speelse Poppy Tesse top is samen met de Mare Tesse broek een passende combi voor iedereen die houdt van een frisse print in schilderachtige groentinten.

Ben je meer fan van kimono’s? De Jula Imara kimono is een echte must-have en komt tot op de enkels. De handgeschilderde silhouetprint zorgt hierbij voor een moderne look. Een ander gevalletje ‘moet je hebben’ is de Jules Uni easy green lange broek: mooi te stylen met een grote sweater in pasteltinten of juist een zwarte, oversized blazer met wit T-shirt voor buitenshuis.

Mix & match met accessoires

Geef lieflijke pastels eens een scherpe tegenhanger door een antraciet-witte print toe te voegen. Zo kun je dreamy lilac en dusty greens prachtig combineren met de silhouetprint van de Imara pouf. Style de effen Minte dekbedovertrekset in dusty green of purple breeze af met een matching Tesse of Yfke sierkussen met print. Ons Knitted Ajour plaid is terug in een nieuwe, zachtgroene kleur morning swim en dit item is verrassend te combineren met het Imara dekbedovertrek.

Nog steeds helemaal weg van de ‘beige aesthetic’? Snappen wij helemaal. Kies voor het tijdloze Julia plaid/quilt in sand: past altijd overal bij en geeft een rustige uitstraling. Liever wat kleuraccenten in huis? Het bekende Furry plaid is ook weer terug: dit keer in bright terra. En we hebben ook gedacht aan matching sierkussens: het Mads Furry bright terra cushion en het Furry bright terra roll cushion zijn perfect om wat power toe te voegen. Maar dan wel zacht en aaibaar.

Een andere mooie must-have is het Gigi pale beach sierkussen: met haar ronde vorm en elegante plooien is ze een lust voor het oog. En het welbekende Ruth plaid krijgt een spring proof update in laurel green.


ESSENZA Tesse Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Tesse Greenish Dekbedovertrekset 140 x 220 cm