Marc O'Polo Valka Powder blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Valka Powder blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Linnen is en blijft een van onze lievelingsmaterialen. Het is zacht en robuust tegelijk, is duurzamer en wordt met elke keer wassen nog een beetje mooier. Voor alle liefhebbers van linnen hebben we prachtige items om je slaap-, woon- en eetkamer een casual update mee te geven. Ontdek onze mooiste linnen items hier:

Wat is linnen?

Linnen of vlas wordt gemaakt van vezels van de vlasplant. De vlasstengels van deze plant worden verzameld, gedroogd en dan in een veld gelegd waar ze nat worden van de regen. Tijdens dit proces komen de vezels vrij. Deze worden van het stro gescheiden en kunnen nu tot linnen worden gesponnen. Dit geldt enkel voor de lange vezels, want de korte vezels worden gebruikt om touwen van te maken.

Linnen is misschien niet elastisch, maar wel ongelooflijk sterk en duurzaam. Dus als jij van een casual look houdt, dan is linnen het perfecte materiaal voor jou! 


Linnen in de slaapkamer: De casual dekbedovertrekken van Marc O'Polo

 

Marc O'Polo Valka Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Valka Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Marc O'Polo Valka Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Valka Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cm


Linnen wordt steeds populairder. Dat is ook niet gek, want de vraag naar duurzamere en hoogwaardige materialen neemt toe. Linnen is bovendien warmteregulerend en geeft de slaapkamer een nonchalante en cleane uitstraling.

Als je bang bent dat linnen niet zacht genoeg is, dan kunnen wij die twijfel bij je wegnemen. Linnen is niet alleen heel robuust, maar ook een lekker zacht materiaal dat met elke wasbeurt een beetje mooier en zachter wordt. Zorg er daarom voor dat je het dekbedovertrek hebt gewassen voordat je er voor de eerste keer onder kruipt. Zo is een goede nachtrust absoluut gegarandeerd! 

Als je op zoek bent naar een dekbedovertrek van zuiver linnen, dan zijn de Valka dekbedovertrekken van Marc O'Polo dé perfecte keuze voor jou! 

Linnen tafeltextiel

Tafelkleden, servetten en placemats mogen iets steviger zijn, omdat ze vele wasbeurten moeten kunnen doorstaan. Daarom is linnen ook een zeer goede keuze voor de eettafel. Kies je alles in één kleur of durf je te mixen & te machen? Wat je ook kiest: met linnen tafeltextiel creëer je moeiteloos een tijdloze, casual look! 

Marc O'Polo Jona Smoke blue Tafelloper 40 x 150 cmMarc O'Polo Jona Smoke blue Tafelloper 40 x 150 cm

Linnen keukentextiel

Deze pannenlappen, keukenschorten en ovenhandschoenen zijn gemaakt van een mix van katoen en linnen. Kwaliteit, elegantie en duurzaamheid in één! Perfect voor alle keukenprinsen- en prinsessen!