ESSENZA Louise Mosgroen BadjasESSENZA Louise Mosgroen Badjas

Een badjas is een must-have voor ieders garderobe. Want wat is er nu fijner dan relaxen in een heerlijke badjas gemaakt van een zacht materiaal? Wij showen je onze favoriete badjassen voor dit voorjaar, zodat jij ultiem kunt genieten tijdens jouw relaxmomentjes.

Favoriete badjassen voor dames

Deze fijne badjassen voor vrouwen laten jou stralen. Ideaal om mee te nemen tijdens jouw bezoek aan de sauna, maar ook heerlijk om aan te trekken tijdens het lezen van een goed boek onder het genot van een kop thee. Ontdek ze nu:

ESSENZA Perri Rosalee Rose Badjas MESSENZA Perri Rosalee Rose Badjas M

ESSENZA Perri Rosalee Rose Badjas

Deze badjas is als een plaatje zo mooi! Achter de bloemen die op de badjas te zien zijn, schuilt een bijzonder verhaal. Ze zijn namelijk gebaseerd op verschillende bloemen die in het Rijksmuseum te bewonderen zijn. De roze kleur geeft de badjas een romantische touch. Bovendien is de Perri Rosalee gemaakt van biologisch velourskatoen met een GOTS-certificaat. Dit betekent dat het katoen biologisch is geteeld en dat het milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Dat is pas echt (h)eerlijk genieten! De badjas heeft een capuchon, een ceintuur en handige steekvakken. En last but not least: de boorden zijn afgewerkt met vrolijke stippen.

ESSENZA Louise Mosgroen Badjas MESSENZA Louise Mosgroen Badjas M

ESSENZA Louise Mosgroen Badjas

Voor een stoere, maar toch vrouwelijke badjas kies je voor de Louise badjas in trendy mosgroen. Deze fijne badjas met een twist heeft een sportieve uitstraling door de capuchon en de handige rits. Om hem ietsje vrouwelijker te maken, tailleer je de badjas met het trekkoord. Best of both worlds als je het ons vraagt! De badjas met rits is gemaakt van een fijn materiaal dat lekker zacht aanvoelt. Wanneer trek jij hem aan? 

ESSENZA Fleur Taupe Badjas MESSENZA Fleur Taupe Badjas M

ESSENZA Fleur Taupe Badjas

Voor wat quality at home zit je met de Fleur Taupe badjas goed. Deze badjas is gemaakt van een ultrazacht materiaal en voelt daarom heerlijk aan tegen de huid. Deze badjas laat je stralen, zelfs wanneer het zonnetje buiten niet schijnt. Trek hem aan voor of na het douchen, tijdens het kijken van je favo Netflix-serie of gewoon wanneer je er zin in hebt. De badjas heeft een handige ceintuur en diepe steekvakken. Ideaal!

Favoriete badjassen voor heren

Deze badjassen voor heren zitten heerlijk en hebben een casual uni look. Ideaal om mee te nemen tijdens je volgende vakantie of trek hem lekker aan wanneer je 's ochtends je espresso drinkt en de krant openslaat. Dit zijn onze favorieten:

 

Marc O'Polo Classic (with hood) Antraciet Badjas MMarc O'Polo Classic (with hood) Antraciet Badjas M

Marc O'Polo Classic Antraciet Badjas

Denk je aan comfort, dan denk je aan een badjas én aan Marc O’Polo. De Classic badjas in diep antraciet is stoer, tijdloos en is gemaakt van lekker zachte en warme katoen badstof dat heerlijk voelt aan je huid. De klassieke badjas van Marc O’Polo heeft handige diepe zakken, een capuchon én een koord in de taille. Dé perfecte badjas.

ESSENZA Connect Organic Uni Groen Badjas MESSENZA Connect Organic Uni Groen Badjas M

ESSENZA Connect Organic Groen Badjas

Ben je op zoek naar een duurzamere badjas? Dan zit je met de Connect Organic badjas in deze rijke groentint wel goed. Deze badjas, die tevens geschikt is voor vrouwen, is namelijk gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen en dus vriendelijk is voor de huid. Dat is wel zo fijn, toch? De badjas heeft diepe steekzakken en verstel je gemakkelijk met de ceintuur.

Favoriete badjassen voor iedereen

Deze badjassen zijn geschikt voor heren én dames. Helemaal leuk voor wanneer jullie dezelfde badjas willen dragen. Couple goals! Ontdek ze nu:

ESSENZA Connect Organic Uni Wit Badjas MESSENZA Connect Organic Uni Wit Badjas M

ESSENZA Connect Organic Wit Badjas

Deze duurzamere badjas in helder wit is super tijdloos en heerlijk om in te verdwijnen. Helemaal als je weet waar dit exemplaar van gemaakt is. Deze badjas is net als de groene variant gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen en dus niet schadelijk is voor de huid. De badjas heeft diepe steekzakken en verstel je naar wens met de ceintuur.

Marc O'Polo Timeless Uni Antraciet Badjas MMarc O'Polo Timeless Uni Antraciet Badjas M

Marc O'Polo Timeless Antraciet Badjas

De naam zegt het eigenlijk al, maar deze Marc O’Polo Timeless badjas in de kleur Antraciet, zowel geschikt voor mannen als vrouwen, is absoluut een tijdloos exemplaar. Door het moderne uiterlijk en het diepe grijs schaf je een casual exemplaar aan waar jij heel wat relaxmomentjes in zult doorbrengen. De badjas heeft een handige strikceintuur, een capuchon en twee zakken aan de voorkant en voelt door het katoen badstof net zo zacht aan als ‘ie er uit ziet.

Op zoek naar jouw perfecte badjas

Zit jouw perfecte badjas er niet tussen? Neem dan eens een kijkje in onze badjassencategorie – daar vind je alle badjassen van onze merken ESSENZA, Marc O’Polo en COVERS & CO. Naast onze fijne badjassen, vind je daar ook elegante kimono’s voor dames, waarmee je jezelf hult in pure luxe. Waar je ook naar op zoek bent, er is gegarandeerd voor ieder wat wils!