ESSENZA Lauren Cinnamon DekbedovertreksetESSENZA Lauren Cinnamon Dekbedovertrekset

Nu de kerstboom weg is en de kerstdecoratie weer in de schuur staat, voelt ons huis vaak leeg aan. Zeker na de gezelligheid van de kerstperiode missen we deze warmte in huis. Mis het niet langer, want met deze tips haal je ook zonder kerstversiering de winterse gezelligheid in huis!

Tip 1: Zachte materialen om mee te knuffelen

Zachte materialen als velvet en fake fur zijn perfecte materiaalkeuzes tijdens de winter. Ze voelen niet alleen zacht en warm aan, maar geven de slaap- of woonkamerstyling ook een bijzonder gezellige en chique uitstraling! 

Een zacht vloerkleed van velvet bijvoorbeeld, voelt heerlijk warm onder je voeten en geeft de kamer direct een hele nieuwe look. Met fluwelen poefs en sierkussens creëer je stijlvolle accenten!

Extra tip: De ultrazachte Roeby sprei geeft je bedstyling een chique uitstraling en houdt je warm tijdens koude nachten. Best of all: deze sprei bestel je nu met flinke korting in de kleuren roze, ecru, burgundy, golden yellow en dusty marsala. Allemaal beauties!

Tip 2: Mix & match

Mix & match met verschillende materialen en patronen voor een eyecatching look. Combineren met patronen kan lastig zijn, maar wij hebben de gouden tip: kies een kleur uit het patroon die jij hebt toegevoegd aan je styling en combineer het met een accessoire in precies die kleur. That's how it all comes together! Laat je inspireren door deze styling.

Voor deze styling hebben we verschillende warme bruintinten gecombineerd voor een harmonieus effect! Om de styling af te maken, voegden we een helder accent toe met het cementkleurige rolkussen. De tint van het rolkussen past ook weer naadloos bij de witte bloemetjes van de Lauren print. Als dit geen samenhangend totaalbeeld is?


Tip 3: Een gezellige slaapkamerstyling

Warme, zachte materialen geven de woonkamer een gezellige uitstraling, maar mogen in de slaapkamer ook zeker niet ontbreken! Die gezellige uitstraling begint bij de materiaalkeuze van het beddengoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zacht flanellen dekbedovertrek? Perfect voor de koude nachten:



Rond de styling af...

met warme en zachte accessoires om de slaapkamer van je dromen te creëren!

ESSENZA Grazie Vloerkleed HazelnootbruinESSENZA Grazie Vloerkleed Hazelnootbruin

Meer inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om 10% welkomstkorting te ontvangen en ontvang het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, de mooiste trends en speciale aanbiedingen.