ESSENZA Yule Chambray blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Yule Chambray blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Onze collega's van de customer service krijgen vaak de vraag welk hoeslaken het mooiste past bij een van onze stijlvolle dekbedovertrekken. Om hen een handje te helpen, zetten we de mooiste combinaties voor je een op rijtje, zodat je makkelijker kunt kiezen. Smullen!

ESSENZA Hoeslaken Nachtblauw

Blauw is al jaren favoriet in de slaapkamer en dan voornamelijk in de vorm van een dekbedovertrek. Maar wat als je je hoeslaken nu eens in een blauwtint koopt? Dat maakt jouw bedstyling extra chique! De blauwtint nachtblauw bijvoorbeeld, straalt luxe en rijkheid uit en is prachtig te combineren met vele andere blauwtinten, maar is qua kleur eigenlijk een allemansvriend. Check it out:

ESSENZA Issadore Darkest blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Issadore Darkest blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Maen Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maen Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

ESSENZA Hoeslaken Fern yellow

Geel is booming! Wat ons betreft is het een van de mooiste geeltinten die je interieur écht een warm gevoel geeft. Fern yellow is uitnodigend en heeft een vintage look. In combinatie met de mooiste prints geeft deze gele tint je slaapkamer een frisse en zomerse vibe. Tijd voor een aantal mooie combinaties van gele hoeslakens met perfect bijpassende en vooral stijlvolle dekbedovertrekken.

ESSENZA Ophelia Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Ophelia Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Fela Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fela Sahara Sun Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

ESSENZA Hoeslaken Mosgroen

Groen is here to stay - en in nog mooiere tinten. Mosgroen bijvoorbeeld! Mosgroen is niet alleen een prachtige kleur, maar heeft ook een rustgevende werking! Dé ultieme kleur voor in de slaapkamer als je het ons vraagt. Deze sprankelende tint is goed te combineren met rijke gele tinten en diverse andere groentinten. Geef je kamer die luxe upgrade die het verdient!